meindert-kees.reismee.nl

Wetzlar.

Goedenavond vanuit Wetzlar.

Huh? Wetzlar? Ja, we zitten in Duitsland om lekker een paar dagen te fietsen. Een beetje "hoogte stage" om ondanks het herfst seizoen toch wat te kunnen fietsen. En dan vooral wat klimwerk te kunnen doen. Immers ons vertrek straks vanuit Oostenrijk omstreeks midden maart is écht niet zo ver weg! Dus daarom zijn we vanochtend met de fietsen op de auto vertrokken naar hotel Der Bürgerhof alhier in Wetzlar an der Lahn. We zitten hier tot zaterdagochtend dus we gaan zeker een paar mooie dag-etappes wegtrappen.

Wel, vanmiddag rond 12.30 waren we hier, nog tijd genoeg om alvast een mooi rondje te doen. Eerst even een lunch doen en 13.45 op de pedalen. Het rondje was zo'n 44 km maar het was, zeg maar, een uitdagend rondje. Misschien niet helemaal bedoeld maar er zat veel, heel veel, half verhard in. Gravel, Forstwegen en paden. En veel klimwerk, altijd tegen 10%. Gelukkig was het droog anders was het toch minder "gezellig" geworden. Wel, rond 17.00 waren we weer zurück. Op tijd, het werd al donker. Tijd voor een "Paulaner" en een lekkere warme douche.

Morgen een langere etappe en hopelijk een ietsje meer Sonne!!!

Grüsse aus Wetzlar, Kees & Meindert.

Anneloes

Kiek an! Weer unterwegs dus. Goed bekeken om een ‘hoogtestage’ te doen. Zet ‘m op en viel Spass zusammen.

Bolscher Frans van het

Veel succes met de voorbereiding weer een mooie uitdaging